U bent hier

Brouwer, Candy - Bed & Breakfast

Waardering ***

Candy Brouwer, pseudoniem voor een auteur die haar hobby en baan gescheiden houdt, heeft met Bed & breakfast haar tweede erotische thriller afgeleverd. Het luxor resort, haar eerste boek, verscheen in 2013.

Jessica loopt tijdens een reünie op haar oude school een oud-vriendin tegen het lijf die haar uitnodigt in haar bed & breakfast in Frankrijk. Omdat Jessica net haar baan is kwijtgeraakt en geen goede woonplek meer heeft neemt ze de uitnodiging aan. Vanwege een fotoshoot in New York vertrekt Danielle nog voor Jessica aankomt en vraagt haar om op de woning te passen en te genieten van alles wat haar B&B te bieden heeft, zoals haar bloedmooie assistent Alain. Maar dan komt er een onverwachte gast en is Danielle onbereikbaar. Als na een ongeluk een van de mannen in coma raakt en Danielle onbereikbaar blijft, vermoed Jessica dat deze zaken niet los van elkaar staan.

Bed & Breakfast wordt uitgebracht in de zomer van 2015, een erotische thriller in de serie summer & crime. Een boek dat vlot wegleest, waaruit blijkt dat Brouwer het snelle schrijven goed beheerst. Haar personages blijven wat vlak, maar passend bij dit boek waardoor dit geen storende factor wordt.  Het plot zit goed in elkaar en er blijven geen losse eindjes over. Door de locatie en de wijze waarop het plot in elkaar steekt blijft het wel boeiend, echter is het wel een plot wat in basis veel gebruikt wordt. De erotische component is goed uitgewerkt en boeiend neergezet, zonder smakeloos te worden, iets wat erg goed gedaan is. Al met al is het een leuk boek, wat snel wegleest en aangenaam vermaakt.

www.schrijfplezier.eu: Columns, Recensies en meer.

Copyright © 2023 Schrijfplezier.eu